Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Hot ginger

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
imbir 4 plastry
cukier brązowy 4 łyżek stołowych
cytryna 4 plastry
kora cynamonu według uznania
kardamon według uznania

Wykonanie:

Zagotować litr wody z imbirem, cukrem, kawałkiem kory cynamonu i kilkoma ziarnami kardamonu. Zostawić na małym ogniu 15 minut. Gorący płyn przecedzić i rozlać do ogrzanych szklanek. Do każdej wrzucić kawałek kory cynamonu i plaster cytryny.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER