Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Chłodnik truskawkowo-jagodowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
kefir 1 litrów
śmietana słodka 1 szklanek
cukier 2 łyżek stołowych
truskawka 40 dekagramów
jagody czarne 25 dekagramów

Wykonanie:

Umyte i odszypułkowane truskawki zmiksować z kefirem, śmietanką i cukrem. Zupę można rozrzedzić niewielką ilością mleka. Przed podaniem na stół wsypujemy do chłodnika czarne jagody.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2008-12-31

pyszne

Autor: agata17ko

Data: 2008-12-10

Pychota;)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER