Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Surówka z selerów z marchwią

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
seler naciowy ogonki liściowe 20 dekagramów
marchew 1 sztuk
sos winegret 0.33 szklanek
koperek według uznania

Wykonanie:

Ogonki selerów naciowych umyć, zdjąć skórkę, przekrajać wzdłuż, pokrajać na kawałki długości l cm. Marchew oskrobać, opłukać, zetrzeć na tarce o drobnych otworach, wymieszyć z selerem naciowym. Przyprawić sosem winegret, posypać koperkiem.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER