Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Bruschetta włoska grzanka

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
bułka długa 1 sztuk
pomidory 500 gramów
czosnek 1 ząbki
oliwa według uznania
bazylia według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Sparzone pomidory obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Bułkę pokroić, a kromki podpiec w piekarniku. Podpieczone kromki natrzeć przekrojonym ząbkiem czosnku i skropić oliwą. Na kromkach rozłożyć pokrojone w kostkę pomidory. Oprószyć solą, pieprzem oraz bazylią.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Edyta

Data: 2010-12-25

Bardzo dobre :) Pycha

Autor: Edyta

Data: 2010-12-25

Bardzo dobre, takie chrupiące ;)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER