Użytkowników online: 7
kulinaria
« Powrót  

Z marchwii i porzeczek

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
marchew 40 dekagramów
czerwone porzeczki 15 dekagramów
śmietana 125 dekagramów
cukier według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Marchewkę zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Porzeczki włożyć do małej miski, rozetrzeć pałką i dodać do marchwii. Surówkę wymieszać ze śmietaną, doprawić do smaku cukrem, solą i pieprzem.

Uwagi:

Podawać do dań z cielęciny i kurczaka

Autor: Kasia i Tomek

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER