Użytkowników online: 14
kulinaria
« Powrót  

Lasagne z warzywami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 60 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
por 1 sztuk
marchew 2 sztuk
groszek 150 gramów
pomidor 1 sztuk
mozzarella 300 gramów
mleko 500 mililitrów
jajko 1 sztuk
parmezan 200 gramów
sól według uznania
pieprz według uznania
gałka muszkatałowa według uznania
Makaron lasagne 350 gramów

Wykonanie:

Warzywa pokroić w kostkę. Poddusić na oliwie przez chwilę. Mleko rozmieszać z jajkiem i parmezanem. Doprawić do smaku.
W naczuni żarooodpornym, układać na zmianę makaron, warzywa i mozzarellę. Polać sosem i posypać parmzanem.
Piec w temperaturze 200st.C, przez około 40minut.

Autor: Floress

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER