Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Pasta z parówek

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
musztarda 2 łyżek deserowych
szczypiorek 1 pęczek
Serek topiony 1/2 sztuk
jajka 4 sztuk
parówki 5 sztuk

Wykonanie:

- parówki i jajka pokroić na kawałki
- zmielić w mikserze wraz z serkiem topionym (lub przepuścić przez maszynkę)
- dodać musztardę i posiekany szczypiorek

Autor: madzikxx

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER