Użytkowników online: 22
kulinaria
« Powrót  

Chłodniczek na letni dzień

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jogurt naturalny 500 mililitrów
kefir 250 gramów
koncentrat buraczany 1/2 szklanek
szczypior 1/2 pęczek
rzodkiewka 2 pęczek
ogórek zielony 2 sztuk
koperek 1 pęczek
sól według uznania
pieprz biały według uznania

Wykonanie:

Warzywa umyć obrać i zatrzeć na tarce.Koperek i szczypiorek posiekać.Kefir wymieszać z jogurtem i dodać koncentrat buraczany do uzyskania efektownego różowego koloru. Dodać warzywa . Przyprawić .

Autor: marzeniew

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: marzeniew

Data: 2009-04-30

Jogurt i kefir muszą być mocno schłodzone

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER