Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Brukselka z kiszoną papryką

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
brukselka 25 dekagramów
papryka kiszona 2 sztuk
olej sojowy 2 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznania

Wykonanie:

Brukselkę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować. Dodać paprykę pokrajaną w drobną kostkę. Przyprawić olejem sojowym, solą i cukrem.

Uwagi:

Papryka w strąku


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

niespotykane, ciekawe

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER