Użytkowników online: 14
kulinaria
« Powrót  

Brukselka z kiszonym ogórkiem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
brukselka 25 dekagramów
ogórek kiszony 1 sztuk
sos jogurtowy 0.5 szklanek

Wykonanie:

Brukselkę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować. Ogórek umyć, obrać, pokrajać w drobną kostkę, dodać do brukselki. Przyprawić sosem jogurtowym z czosnkiem.

Uwagi:

Sos jogurtowy z czosnkiem


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

hmmm, no nie wiem

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER