Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Brukselka z czosnkiem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
brukselka 25 dekagramów
czosnek 1 ząbki
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
olej sojowy 2 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznania

Wykonanie:

Brukselkę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować. Dodać drobno posiekany ząbek czosnku, przyprawić sokiem z pigwy lub z cytryny, olejem sojowym, solą i cukrem.

Uwagi:

Sok z pigwy lub cytryny


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

bardzo dobra

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER