Użytkowników online: 23
kulinaria
« Powrót  

Brukselka z cebulą

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 1
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
brukselka 25 dekagramów
cebula 1 sztuk
śmietana 3 łyżek stołowych
musztarda 0.5 łyżek deserowych
sól według uznania
cukier według uznania

Wykonanie:

Brukselkę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować. Dodać cebule pokrajaną w drobną kostkę. Śmietankę wymieszać z musztardą, przyprawić solą i cukrem do smaku, polać surówkę.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

troche dziwne, ale ciekawe

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER