Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Sałatka z ryżem i tofu

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
tofu 1 sztuk
ryż 1 szklanek
ogórek kwaszony 1 szklanek
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
sos sojowy 1 łyżek deserowych
musztarda 1 łyżek deserowych
sól według uznania
papryka ostra według uznania

Wykonanie:

Ryż, tofu, ogórki mieszamy ze sobą i polewamy zalewą. Sok cytrynowy łączymy z sosem, musztardą i przyprawami. Pozostawiamy do następnego dnia.

Uwagi:

Ryż gotowany, ogórki starte


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER