Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Poncz herbaciany(alkoholowy)

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
wino czerwone słodkie butelka 1/2 sztuk
wino białe wytrawne butelka 1/2 sztuk
cukier 3/4 szklanek
esencja z herbaty mocnej 3/4 szklanek
cytryna 1 sztuk

Wykonanie:

Wina, cukier i esencje wlać do EMALIOWANEGO naczynia i podgrzewać na małym ogniu az się cukier rozpuści. NIE GOTOWAĆ. Zdjąć z ognia dodać sok z połowy cytryny i startą skórkę z cytryny. Podawać na ciepło:):)

Autor: Wube

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER