Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Jaja faszerowane kremem z sardynek

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajka 5 sztuk
sardynki w oliwie 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
śmietana gęsta 1 łyżek stołowych
zielenina według uznania
plasterki cytryny według uznania
jajka przepiórcze według uznania

Wykonanie:

Jaja przekrawamy wyjmujemy żółtka, białka układamy na deseczce. żółtka i sardynki wraz z oliwa ucieramy w malakserze na jednolity krem, doprawiamy do smaku, dodajemy łyżkę gęstej śmietany. Masę nakładamy do woreczka do kremów, napełniamy białka, przybieramy zieleniną i połóweczkami przepiórczych jajeczek.

Autor: Skarlet_b

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER