Użytkowników online: 17
kulinaria
« Powrót  

Jajeczka z chrzanem i szynką

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajka 5 sztuk
szynka gotowana 10 plastry
śmietana kremówka 3 łyżek stołowych
chrzan 3 łyżek stołowych
cukier według uznania
sok z cytryny według uznania
zielenina według uznania
pomidor według uznania

Wykonanie:

Jaja kroimy na pół,zawijamy każdą polówkę w szynkę formując rożek, gotowe układamy w rozet, wąskim końcem do środka, wnętrze każdego rożka napełniamy chrzanem wymieszanym ze śmietaną, doprawionym szczypta cukru i cytryną. półmisek przybieramy zielenina i pomidorem. Gotowe!!!

Autor: Skarlet_b

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER