Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Jabłka smażone

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jabłka 4 sztuk
olej 1 łyżek stołowych
masło 1 łyżek stołowych
majeranek 1 łyżek deserowych
cukier 2 łyżek stołowych
sól 1 szczypta

Wykonanie:

Na patelni rozgrzać olej.Kłaść na nią obrane i pokrojone w ćwiartki jabłka.Gdy będą miękkie [ale nie rozpadające się] dodać masło,sól,cukier,majeranek.
Podawać gorące jako dodatek do schabu lub pieczeni.

Autor: agnesj77

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER