Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Sałatka z sera tofu

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
oliwa z oliwek według uznania
tymianek według uznania
natka pietruszki 0.5 sztuk
szczypiorek 0.5 sztuk
szpinak według uznania
czosnek 1 ząbki
groszek zielony według uznania
ser tofu 25 dekagramów

Wykonanie:

Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach, groszek wyłuskać, czosnek obrać i wycisnąć przez praską; szpinak, szczypiorek, natkę i tymianek umyć, drobno posiekać. Całość wymieszać ze sobą z dodatkiem oliwy. Przed podaniem schłodzić w lodówce przez około 30 minut.

Uwagi:

Szczypiorek i natka pietruszki w pączku, tymianek świeży w gałązkach


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER