Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Sok z truskawek i rabarbaru

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 180 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
cukier 3 szklanek
truskawki 1 kilogramów
rabarbar malinowy 1 kilogramów

Wykonanie:

Umyty rabarbar kroimy na kosteczkę, wkładamy do sokownika, posypujemy cukrem,rozkładamy truskawki i parujemy. Gorący sok wlewamy do czystych butelek i zamykamy później pasteryzujemy 15 min w 85 stopniach, przechowujemy w ciemnym i cichym miejscu.

Autor: Skarlet_b

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER