Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Buraczana pychotka

Opis:

Pyszna do obiadu jak i jako przegryzka.
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 5
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
buraki ćwikła 1 sztuk
jajka 10 sztuk
cebula 2 sztuk
majonez 2 łyżek stołowych
śmietana 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania

Wykonanie:

Buraki zetrzeć na grubej tarce. Cebulę pokroić i sparzyć. Jajka ugotowane pokroić.
Dodać do posiekanych jajek śmietanę i majonez. Przyprawić do smaku pieprzem i solą.
Wszystko wymieszać.

Uwagi:

Smacznego :)

Autor: Scully16

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Stefa

Data: 2010-01-22

buraki surowe czy ugotowane?

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

oj nie dla mnie

Autor: marzeniew

Data: 2009-04-28

jako dodatek??/

Autor: karotka

Data: 2009-04-25

mniamm

Autor: Lusia

Data: 2009-04-24

O!coś nowego,na pewno wypróbuję :)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER