Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Śmietana migdałowa

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
woda 1.5 szklanek
migdały 1 szklanek
wanilia w laskach 0.5 sztuk
słód jęczmienny 4 łyżek stołowych
olej z winogron 3 łyżek stołowych
sól według uznania

Wykonanie:

Podane w przepisie składniki umieścić w blenderze i zmiksować w celu uzyskania płynu o konsystencji i smaku śmietany. Używać jako zamiennik tradycyjnej śmietany, albo jako dodatek do deserów.

Uwagi:

Słód jęczmienny lub inny, olejz winogron lub inny wysokiej jakości


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER