Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Blinki śniadaniowe

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 6
Składnik składniki Logo Ilość Czego
mąka pszenna 1 szklanek
jajka 2 sztuk
woda według uznania
olej według uznania
dżem według uznania

Wykonanie:

Mąkę przesiać i wymieszać z masą jajeczną. Dodawać wodę do uzyskania jednolitej konsystencji gęstej śmietany. Gęstość ciasta regulować mąką i wodą. Może być i tak że należy dodać więcej mąki.Smażyć na oleju. Podawać z dodatkiem dżemu, powideł.

Autor: marzeniew

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Zofia59

Data: 2012-01-03

jeszcze nie robilam z dodatkiem oleju-nie beda za twarde?

Autor: oner

Data: 2010-10-29

no całkiem smaczne ja to przewaznie na kolacje sobie robie mmm

Autor: diablik9

Data: 2009-12-23

jest bardzo dobre smacznego

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER