Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Chałka na ciepło

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
chałka 1 sztuk
mleko 1/2 szklanek
jajka 4 sztuk
dżem według uznania
nutella według uznania
olej według uznania

Wykonanie:

Chałkę pokroić w kromki o grubości ok. 1.5 do 2 cm.Jaka rozmieszać z mlekiem.Rozgrzać tłuszcz na patelni. Pokrojoną chałkę maczać w masie jajeczno-mlecznej i kłaść na patelnię. Smażyć z obu stron. Podawać na ciepło z dodatkiem dżemu lu nutelli według uznania konsumenta.

Uwagi:

Bardzo smaczne śniadanie .

Autor: marzeniew

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER