Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Czekolada domowa

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
margoryna 1/2 paczki porcja
cukier 1/2 szklanek
woda 1/4 szklanek
kakao 3 łyżek stołowych
cukier waniliowy 1 opakowanie sztuk
mleko w proszku 0,25 dekagramów

Wykonanie:

Margarynę cukier i wodę rozpuścić na ogniu dołożyć 3 łyżki kakao naturalne i mieszając gotować 3 min. zestawić z ognia dodać cukier waniliowy i mleko w proszku, dobrze rozmieszać i wlać do formy lub na głęboki talerz.

Uwagi:

Można dodać sparzone bakalie.

Autor: laksandra

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: justynka958

Data: 2010-03-30

Pyszne ;)

Autor: anasz

Data: 2009-04-18

0.25 dekagramów mleka? czy 0.25 kg?

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER