Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Sos z borowików II

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
borowik 20 dekagramów
cebula 2 sztuk
mąka razowa 1 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania
przyprawy według uznania

Wykonanie:

Grzyby umyć, oczyścić, pokroić w drobne kawałki. Ugotować razem z cebulami pokrojonymi w ćwiartki w 1,5 szklanki wody. Połączyć z mąką wymieszaną z małą ilością zimnej wody. Zagotować. Przyprawić do smaku.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER