Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Jaja faszerowane

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 30
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pieprz według uznania
pieczarki 0,5 kilogramów
jajka 15 sztuk
sól według uznania

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo,pieczarki zetrzeć na tarce i podsmażyć dodając sól i pieprz.Po ostygnięciu jajek obrać ze skorupki przeciąć na pół wyjąć łyżeczką żółtka. żółtka podziabać widelcem połączyć z pieczarkami i nadziać połówki jajek.Udekorować natką pietruszki

Autor: laksandra

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: krysia75

Data: 2010-03-14

jaki pyszne

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER