Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Pasta kiełbasiana

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 2
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pszenica 3 szklanek
czosnek 4 ząbki
pieprz ziołowy 1 łyżek deserowych
sól według uznania
koncentrat pomidorowy 3 łyżek stołowych
olej 2 łyżek stołowych
margaryna 1 łyżek stołowych
woda 2 łyżek stołowych
oregano 0.5 łyżek deserowych

Wykonanie:

Ugotowaną pszenicę lub jęczmień i  ząbki czosnku zmielić i wymieszać aby uzyskać pastę, Doda resztę składników i wszystko dobrze wymieszać.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER