Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Brzoskwinie w winie

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
brzoskyine 4 sztuk
tokaj 100 mililitrów
cukier 2 łyżek stołowych

Wykonanie:

Brzoskwinie sparzyć, zdjąć skurkę, przekroić, usunąć pestki, posypać cukrem. Rozłożyć do czterech pucharków i zalać winem. Wstawić do lodówki iczłodzić przez 45 minut.

Autor: MiskaPL

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER