Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Kanapeczki na jeden kęs

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
filety anchois 8 sztuk
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
bazylia 1 łyżek stołowych
oliwki 10 sztuk
twarożek 80 gramów
kromki chleba 6 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
czerwona papryka 0.25 sztuk

Wykonanie:

Rybkę anchois odsączyć z oliwy (można rozgnieść widelcem lub pozostawić w całości) Oliwki pokroić drobno. Twarożek wymieszać z anchois , oliwkami,papryką cienko pokrojoną bazylią i natką pietruszki, przyprawić do smaku. Kromki chleba posmarować twarożkiem a inne podawać z samą rybą.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER