Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Ryba z sałatką ziemniaczaną

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 50 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 1
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
przyprawa do ryb według uznania
oliwa 50 gramów
ocet 10% według uznania
sól według uznania
ziemniaki 800 gramów
cebula 1 sztuk
ryba 4 porcja
bułka tarta 5 łyżek stołowych
jajko 1 sztuk

Wykonanie:

Ziemniaki gotujemy w łupinach zimne obieramy, kroimy w krążki.Cebulkę kroimy w piórka bardzo cienko, następnie ziemniaki mieszamy z cebulką skrapiamy octem i solimy. Rybę solimy pieprzymy doprawiamy,panierujemy w jajku i bułce tartej smażymy na oliwie.Podajemy gorącą rybę z sałatką ziemniaczaną.

Autor: hanah30

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER