Użytkowników online: 17
kulinaria
« Powrót  

Kruszon z kiwi

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
sok grejpfrutowy 1 szklanek
wino białe 700 mililitrów
Biały rum 200 mililitrów
ananas 1 puszka
kiwi 6 sztuk
woda mineralna według uznania

Wykonanie:

Kiwi obrać ze skórki, pokroić na cienkie plasterki. Ananas pokroić w kawałki. Owoce wrzucić do wazy, zalać rumem. Przykryć i wstawić do lodówki na godzinę. Dolać wino, sok grejpfrutowy, dopełnić wodą mineralną do smaku. Wymieszać. Rozlać do czarek.

Autor: wieslawal64

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER