Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Kotlety mielone z pieczarkami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 45 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
mięso mielone mieszane 500 gramów
pieczarki 500 gałązki
bułka tarta 100 gramów
jajko 1 sztuk
tymianek według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
koperek suszony według uznania
pietruszka suszona według uznania
majeranek według uznania
maggi według uznania
cebula 1 sztuk
czosnek 1 ząbki

Wykonanie:

Pieczarki drobniutko pokroić i podsmażyć na oliwie aż odparują.
Cebulę drobno pokroić, a czosnek sprasować. Mięso wymieszać ze wszystkimi składnikami (oprócz pieczarek) na gładką masę. Dodać pieczarki, dokładnie wymieszać.
Z masy formować małe kotleciki, obtaczać je bułce tartej i smażyć na maśle

Autor: Floress

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER