Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Havana Bandana

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Dojrzały banan w plasterkach 1 sztuk
sok z limy 10 mililitrów
Złocisty rum 45 mililitrów
Creme de banane 1 łyżek deserowych

Wykonanie:

Pierwsze trzy składniki przełożyć do miksera, obficie napełnionego kruszonym lodem. Miksować tak długo, aż banan będzie całkowicie rozdrobniony. Przelać drink do wychłodzonego pucharka. na wierzch nałożyć łyżeczką krem bananowy. Posypać, według życzenia, tartą gałką muszkatołową.

Autor: Floress

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: karotka

Data: 2009-04-22

pycha:)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER