Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Costa del Sol

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Biały rum 45 mililitrów
Słodki czerwony wermut 20 mililitrów
syrop cukrowy 20 mililitrów
sok z cytryny 10 mililitrów
woda sodowa 65 mililitrów

Wykonanie:

Napełnić kruszonym lodem połowę wysokiej szklanki i wlać pierwsze cztery składniki. Zamieszać, uzupełnić wodą sodową. Przybrać spiralką ze skórki cytrynowej na wykałaczce.

Autor: Floress

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: rengo

Data: 2010-06-13

to jest fajna potrawa ;)

Autor: aisha40

Data: 2009-04-18

bardzo dobre:)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER