Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Ti Punch

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
lima 1 sztuk
Biały rum French Caribbean 45 mililitrów
Syrop trzcinowy 5 gramów

Wykonanie:

Do szklanki o grubym dnie włożyć pokrojone cząstki limy. Zmiażdżyć je szeroko zakończoną paczką koktajlową tak by puściły sok, i pozostawić w szklance. Dodać syrop i rum, zamieszać i uzupełnić sporą ilością tłuczonego lodu.

Autor: Floress

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER