Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Chlebowa polewka drwali

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
chleb razowy 300 gramów
szynka wędzona 300 gramów
śmietana 1 szklanek
pieprz 2 szczypta
liść laurowy 4 gramów

Wykonanie:

Wędlinę pokroić w drobną kostkę, zalać zimną wodą i ugotować. Dodać chleb pokrojony w kostkę, oraz przyprawy. Ponownie zagotować. Przed podaniem na stół podprawić śmietaną.

Autor: BARBARA36

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER