Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Brązowy garnek

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 12
Składnik składniki Logo Ilość Czego
makaron ciemny 1 sztuk
por 1 sztuk
kapusta 0.25 sztuk
seler według uznania
marchew 1 sztuk
pietruszka 1 sztuk
fasola brązowa 1 szklanek
natka pietruszki 1 sztuk
oliwa 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
zioła według uznania

Wykonanie:

Ugotować makaron w osolonej wodzie. Pokroić w małe kawałki warzywa: pora, kapustę, selera, marchewkę, pietruszkę. Rozgrzać oliwę na patelni, wrzucić warzywa i podrumienić. Do garnka włożyć ugotowany i odcedzony makaron, podsmażone warzywa i ugotowaną uprzednio fasolę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i doprawić do smaku ziołami, solą i pieprzem. Nakryć gorący garnek pokrywką i zawinąć w kocyk. Potrawa doskonale sprawdza się na pikniku.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: xDxD

Data: 2011-12-04

niezłe

Autor: Floress

Data: 2009-04-29

pyszne

Autor: monpol6

Data: 2009-04-09

Spróbujemy i zobaczymy , oryginalny przepis

Autor: Floress

Data: 2008-12-20

bardzo dobry przepis

Autor: Izka

Data: 2008-12-12

Oryginalny i prosty-do ulubionych :)

Autor: nowicjusz

Data: 2008-12-02

Interesujący przepis!

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER