Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Jajecznica z pomidorami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajka 3 sztuk
pomidory 2 sztuk
masla 2 łyżek stołowych
sól według uznania

Wykonanie:

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić. Na patelni rozgrzać 2 łyżeczki masła, dodać pomidory, które podsmażamy ok 5 minut. Jajka rozbijamy na talerz, roztrzepujemy, solimy i wlewamy na patelnie. Wszystko smażymy w zależności czy lubimy "luźną" czy "ścięta" jajecznicę.Na koniec posolić według uznania.

Autor: elunia8762

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER