Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Bagietka z masłem czosnkowym

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 9
Składnik składniki Logo Ilość Czego
bagietka 1 sztuk
masło według uznania
czosnek według uznania

Wykonanie:

Masło utrzeć na puch, dodać wyciśnięty czosnek. Odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni. Bagietkę naciąć po skosie z góry, co ok. 4 cm. W nacięcia włożyć masło, zapiec w piekarniku aż do zrumienienia.

Autor: Floress

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: ataneR

Data: 2010-10-26

Ja tą bagietkę kupuje na śniadania jest przepyszna :).

Autor: ataneR

Data: 2010-10-26

Ja tą bagietkę z czosnkiem kupuje na śniadanie jest przepyszna :).

Autor: kaja

Data: 2010-03-29

bagietka super ale ja ją rozkładam osobno i do masła z czosnkiem którym ja smaruję dodaję koperek i natkę,polecam do sałatki greckiej

Autor: Lusia

Data: 2009-04-15

mniam:)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER