Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Dip avokado

Opis:

Świetny do dań meksykańskich
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
avokado 3 sztuk
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
cebula 2 sztuk
śmietena 18% 1 łyżek deserowych
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Wykonanie:

Avokado zetrzeć na papkę, tak samo cebulę i zmieszać. Dodać sok z cytryny, śmietanę sól i pieprz.

Autor: celina

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: mopo

Data: 2009-01-30

syf, nie jedzcie tego, bo sraczki dostaniecie, tak jak ja :(

Autor: Floress

Data: 2008-12-29

dobre, aczkolwiek ta cebula mi nie pasuje

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER