Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Zupa z pietruszki

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
masło 1 łyżek stołowych
pieprz 1 szczypta
sól 1 łyżek deserowych
natka pietruszki 3 gałązki
kostka rosołowa 1 sztuk
woda 1 litrów
jajo 1 sztuk
mąka 10 dekagramów

Wykonanie:

Z mąki i jaja zagnieść twarde ciasto i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wodę zagotować,wsypać kluski,dodać kostkę rosołową,sól,pieprz,masło.Na końcu dodać posiekaną natkę pietruszki.

Autor: ibeata

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER