Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Sałatka grecka

Opis:

Wspaniała przekąska, idealny lunch, świetny dodatek do obiadu.
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
dip ziołowo-koperkowy 1 sztuk
oliwa 1/4 szklanek
cebulka marynowana 0,5 puszka
papryka zielona 0,5 sztuk
papryka zółta 0,5 sztuk
ogórek zielony 1 sztuk
pomidor 2 sztuk
sałata lodowa 1 sztuk

Wykonanie:

Warzywa pokroić w kostkę lub talarki, układać na dużym talerzu warstwami, zaczynając od sałaty, następnie pomidor, ogórek, papryka czerwona, zielona, cebulki. Przygotować dip według przepisu na opakowaniu. Polać sałatkę.

Autor: Floress

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER