Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Domowy szampan czerwony

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
budyń czekoladowy 750 gramów
słód buraczany 3 łyżek stołowych
drożdże 1 dekagramów
chrzan według uznania
woda według uznania
lód według uznania

Wykonanie:

Z umytych i oczyszczonych buraczków i chrzanu zrobić sok w sokowirówce, wlać do litrowej butelki, dodać słód, rozkruszone drożdże, dopełnić wodą. Zamknąć, pozostawić w ciemnym miejscu. Po trzech dniach drink jest gotowy.

Uwagi:

Woda przegotowana, buraki młode


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER