Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Jabłka z żurawiną

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jabłka 8 sztuk
żurawina 1 szklanek
cukier 8 łyżek deserowych
cukier puder 2 łyżek deserowych

Wykonanie:

Z jabłek usuń nasiona, wypełnij żurawiną i posyp cukrem.
Ułóż jabłka na zimnej patelni i postaw na źródle ciepła nastawionym na niską temperaturę. Po kilku minutach wyłącz źródło ciepła. Przed podaniem posyp jabłka cukrem pudrem.

Autor: wieslawal64

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER