Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Napój kiszony

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
sok z kiszonej kapusty 2 szklanek
marchew 8 sztuk
trawa cytrynowa 1 łyżek stołowych
czosnek według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Marchew obrać, umyć, wycisnąć z niej sok w sokowirówce. Dodać sok z kiszonej kapusty, roztarty ząbek czosnku, wymieszać, dodać drobno posiekany szczypiorek.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER