Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Mieszanka

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
papryka czerwona 0,5 sztuk
papryka zielona 0,5 sztuk
papryka żółta 0,5 sztuk
wołowina 150 gramów
wywar warzywny według uznania
cebula 1 sztuk
por 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
olej według uznania

Wykonanie:

Wołowinę umyć pod bieżącą wodą, gotować do miękkości w wywarze warzywnym. Papryki obmyć, wypestkować, pokroić w kostkę, cebule obrać i pokroić w piórka. Por wypłukać pod bieżącą wodą i pokroić. Następnie wszystko podsmażyć na oleju, na koniec przyprawić do smaku.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER