Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Napój miodowo marchwiowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 5
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
marchew 1 kilogramów
woda 1.5 szklanek
miód 2 łyżek stołowych
sól według uznania
koper siekany według uznania

Wykonanie:

Zagotować wodę, ostudzić. Marchew wyszorować szczotką, opłukać, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, odcisnąć sok, wymieszać z ostudzoną wodą i doprawić do smaku solą, sokiem z cytryny i miodem. Do gotowego napoju dodac posiekany koper.

Uwagi:

Marchew powinna byc młoda


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER