Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Żeberka z kiszoną kapustą

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 55 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
kiszona kapusta 1 i 1/2 kilogramów
wędzone żeberka 750 gramów
kiełbasa 300 gramów
cebula 3 sztuk
białe wino 2 łyżek stołowych
liść laurowy 2 listków
szuszone ostre papryczki 2 sztuk
pieprz według uznania

Wykonanie:

Do naczynia włóż kiszoną kapustę, żeberka i kiełbasę. Gotuj. Przypraw do smaku, dodaj wino. Potrawę zalej wodą do połowy jej wysokości i duś na wolnym ogniu przez 50 minut.

Uwagi:

Papryczki najlepiej czuszki

Autor: wieslawal64

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER