Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Faszerowane papryczki

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 11
Składnik składniki Logo Ilość Czego
dorodne papryki 4 sztuk
ryż w workach 2 sztuk
pierś kurczaka 1 sztuk
marchewka mrożona 0,25 kilogramów
fasolka zielona mrożona 0,25 kilogramów

Wykonanie:

Najpierw ugotuj ryż według przepisu , który powinien znaleźć się na opakowaniu oraz podsmaż wcześniej pokrojonego kurczaka na średnim ogniu.Po chwili wstaw także fasolkę i marchewkę w jednym garnku pełnym wody. Następnie odkrój górne części papryczek i wydryluj je. Ugotowany przedtem ryż z marchewkką i fasolką oraz usmażonym kurczakiem powinien znaleźć się teraz w misce .
Wymieszaj masę i włóż ok po 2 łyżki do jednej papryczki. W końcu wstaw papryczki z farczem i czapeczkami do piekarnika . Piecz do widocznego ich zarumienienia.

Autor: becia102

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Floress

Data: 2009-01-06

pyszne

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER