Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Sałatka z tuńczykiem i ryżem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
tuńczyk w puszce 1 sztuk
jajko 4 sztuk
ketchup według uznania
cebula 1 sztuk
majonez według uznania
ryż 200 gramów
ogórek konserwowy 4 sztuk

Wykonanie:

Ryż ugotować na sypko stosunek 1 do 2,ogórek w drobną kostkę i cebulkę też oraz jajka.Układać warstwami; ogórek, ryż, majonez,cebulka,ryż,ketchup, jajka posolić,ryż, majonez,tuńczyk we własnym sosie,ryż,ketchup

Uwagi:

bardzo dobra sałatka na zimowy wieczór

Autor: wieslawal64

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: Wube

Data: 2009-04-27

bardzo dobre

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER